Zen Bound 2.0 ziet er grafisch nog beter uit

De game Zen Bound krijgt binnenkort een update naar versie 2.0. Daarin wordt geprofiteerd van Open GL ES 2.0, de technologie die in de iPhone 3GS en derde generatie iPod touch wordt ondersteund.

Ontwikkelaar Secret Exit heeft alvast wat screenshots van de toekomstige game Zen Bound 2 vrijgegeven. Deze nieuwe versie heeft ondersteuning voor Open GL ES 2.0, zoals wordt ondersteund op de iPhone 3GS en de derde generatie iPod touch. Op de screenshots hieronder kun je het verschil zien: het mannetje in de game heeft meer textuur.

Ook ziet de houten achtergrond er nog realistischer uit. Toch waarschuwt Secret Exit dat nog niet alles definitief is. Een officiële aankondiging wordt de komende dagen verwacht. Bij Zen Bound moet je objecten omwikkelen met touw, waarbij het oppervlak van het object gekleurd raakt. Bij een bepaald percentage bedekking mag je door naar het volgende niveau.

Zoals je in ons review ‘Zen Bound, een opzettelijk trage iPhone-game‘ hebt kunnen lezen gaat het bij Zen Bound niet om snelheid of zoveel mogelijk punten scoren, maar wel om met een kleine hoeveelheid touw het object helemaal met rode verf te bedekken.

De eerste versie van Zen Bound kostte €3,99 (inmiddels gedaald naar €1,59).

Links zie je de oorsponkelijke weergave, rechts de weergave met OpenGL ES 2.0:
zen bound

Voor wie de game nog steeds niet kent: hieronder zie je een trailer.

Via: Touch Arcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2010, 10:04
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.