Week Calendar 4.2 is uit: in-app kalenders kopen, betere zoekfunctie

De populaire Nederlandse agenda-app voor de iPhone Week Calendar is vernieuwd en biedt nu in-app purchases voor betaalde kalenders van sportevenementen, voetbalwedstrijden, de weersvoorspelling en beurskoersen.

Week Calendar iPhone updateDe ontzettend populaire Nederlandse agenda-app Week Calendar is bijgewerkt naar versie 4.2. Die biedt de eerder omschreven integratie met de betaalde kalenders van het evenzo Nederlandse Joules Media aan. Met de kalenders kan je bijvoorbeeld de sluitingsstand van beurzen als de AEX een jaar lang zien, de wedstrijden van je favoriete sportteam in de agenda zetten (met eindstand achteraf) en weersvoorspellingen toevoegen die automatisch worden ververst. Eveneens is de zoekfunctie van Week Calendar verbeterd.


Week Calendar iPhone kleuren in weekZo is het nu mogelijk om te zoeken op kleuren die je afspraken of afspraaksoorten hebt toegewezen en kan je zoeken op contacten. Bij de zoek-optie zie je nu eveneens zoekopdrachten die je recent hebt gedaan.

Er zijn nog een paar verbeteringen, los van de meer dan 50 bugfixes die ontwikkelaar UtiliTap heeft gemaakt. Zo kan je nu willekeurige kleuren aan je agendapunten toevoegen, zodat die altijd een andere kleur hebben en je agenda er wat onzakelijk, maar lekker vol komt uit te zien. Middels de Add Calendars-knop kun je eventueel andere agenda’s op de iPhone in je huidige integreren, zodat je ze voortaan niet beide naast elkaar hoeft te houden. De icoontjes die je aan agendapunten kan meegeven, zijn voortaan zichtbaar onder Mac OS X Lion en in een weekoverzicht kan je nu ook de evenement dat een hele dag duurt verplaatsen door hem naar een andere dag te slepen. Als grote afsluiter kan je het maandoverzicht en het mini-maandoverzicht voortaan laten starten bij de week waarin je op dat moment in zit.

Downloaden: Week Calendar (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.