We Rule van ngmoco nu in Nederlandse App Store

We Rule is vanaf nu ook in de Nederlandse App Store te vinden. Het spel kan het beste worden omschreven als Farmville op je iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

we ruleNgmoco besloot de nieuwe game We Rule eerst in Canada uit te brengen, zoals ze eerder met Eliminate Pro en Touch Pets Dogs hadden gedaan. Sinds 26 februari zijn de Canadezen aan het testen of het Plus+ de netwerkfunctie aankan. Inmiddels is het een paar weken later en is We Rule eindelijk ook in de Nederlandse App Store te vinden. We hebben al eens eerder geschreven over We Rule: in deze game moet je een koninkrijk opbouwen, waarbij de vergelijking met het Facebook-spel Farmville niet eens zover gezocht is. Er zijn meer dan 20 gewassen die je kunt verbouwen.


we ruleOp de kaart zie je je eigen koninkrijk en de koninkrijken van je Plus+ vrienden, waarbij je kunt vergelijken of je op de goede weg bent. Doel van de game is het zo snel mogelijk opbouwen van een unieke gemeenschap. Daarbij ben je bezig met dagelijkse activiteiten zoals het verbouwen en oogsten van landbouwproducten, maar je moet ook strategische beslissingen nemen over de toekomst van je koninkrijk.

Je bouwt huizen, boerderijen en openbare voorzieningen op, waardoor de game ook wel wat aan Simcity doet denken. Om het wel en wee van individuele inwoners hoef je je niet druk te maken, maar je moet wel zorgen dat ze over het algemeen tevreden blijven.

Downloaden: We Rule (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 april 2010 om 17:28
Categorie
Games

Reacties: 209 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.