WallPaper krijgt update en tijdelijke prijsverlaging naar 79 eurocent

Wallpaper heeft een update gekregen met diverse verbeteringen, waaronder de mogelijkheid om eigen foto's te uploaden. Daarnaast heeft ontwikkelaar Wim Haanstra de app tijdelijk afgeprijsd van €2,39 naar €0,79.

wallpaper iphoneWallpaper is een collectie achtergrondafbeeldingen in hoge kwaliteit, bedoeld voor de iPhone en iPod touch. Een paar dagen geleden bracht ontwikkelaar Wim Haanstra (@depl0y) een nieuwe versie van deze applicatie uit en nu heeft hij besloten om de prijs tijdelijk te reduceren van €2,39 naar €0,79. De korting geldt totdat Wallpaper 3 Free wordt uitgebracht. Voor eenderde van de originele prijs krijg je meer dan 22.000 wallpapers tot je beschikking. De collectie groeit dagelijks. In deze applicatie kun je snel de best gewaardeerde wallpapers vinden door naar de sectie ‘Highest Rating’ te gaan. Ook kun je sinds versie 3 je eigen wallpaper uploaden.

De achtergronden zijn afkomstig van de website TheWallpapers.org en zijn van hoge kwaliteit. Elke wallpaper is voorzien van tags, zodat je sneller kunt vinden wat je zoekt. Sinds versie 3.0 is de applicatie opnieuw geprogrammeerd, waardoor het efficiënter met resources omgaat en stabieler is. De thumbnails van wallpapers zien er mooier uit dan voorheen. Wat het uploaden van eigen wallpapers betreft: je kunt ze in een hogere kwaliteit uploaden, zonder dat compressie wordt toegepast. In de laatste versie is een geheugenlek opgelost, waardoor de applicatie als een zonnetje zou moeten werken.

Een greep uit de gratis alternatieven, waarbij de kwaliteit of de hoeveelheid wel wat minder kan zijn: Vrije Cool Wallpapers, Wallpapers 3d, Backgrounds, Wallpapers Free en 500 Free Wallpapers.

Downloaden: Wallpaper (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2010, 23:48
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.