Foursquare terug in de App Store met vertrouwd uiterlijk

Foursquare is terug in de App Store, maar heeft nog niet de redesign gekregen die ze hadden beloofd. Er was iets misgegaan met de update. De restyling komt pas in versie 1.7.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

foursquareFoursquare is na een paar dagen afwezigheid terug in de App Store. Versie 1.6.1 brengt alleen maar bugfixes mee en geen compleet vernieuwde interface zoals eerder was beloofd. Vorige week bracht Foursquare per ongeluk een nieuwe versie van de applicatie uit (1.6) voordat deze goed en wel klaar was. De nieuwe versie werd als snel weer teruggetrokken. Mensen die de update wel installeerden, bleven met een half functionerende app zitten en konden ook niet meer terug*.

Omdat Apple met opeenvolgende versienummers werkt heeft Foursquare daarom besloten om bij 1.6 nog niet de nieuwe interface uit te brengen, maar eerst een bijgewerkte versie van 1.6.1 in de App Store te zetten. Je kunt dus weer naar hartenlust inchecken met Foursquare, op de oude vertrouwde wijze. Het nieuwe uiterlijk komt pas bij versie 1.7 beschikbaar, die over een paar dagen wordt verwacht.

Voor meer uitleg over Foursquare kun je dit artikel lezen: Review: Foursquare of Gowalla, welke dienst wint op de iPhone?

Downloaden: Foursquare (gratis)
Tipgever: Michael

* In feite kun je wel terug als je de oude versie van de app nog op je desktop hebt bewaard, maar dat hadden de gebruikers blijkbaar niet door. Zie instructie: Terug naar een oude versie van een applicatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2010, 17:36
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.