Walking Dead aflevering 4 voor iPad verkrijgbaar

Telltale Games heeft vandaag het vijfde hoofdstuk van The Walking Dead uitgebracht voor de iPad. Je kunt de nieuwe aflevering vanuit de app aanschaffen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Walking DeadAflevering vier van Walking Dead op de iPad is vanaf vandaag binnen de game te koop. Door deze nieuwe aflevering aan te schaffen zet je het verhaal dat plaatsvond in de vorige afleveringen voort. Alle keuzes die je hiervoor hebt gemaakt in de game worden overgezet, waardoor jouw avontuur er heel anders kan uitzien dan bij anderen.

Walking Dead volgt de tocht van een groep Amerikanen tijdens een zombie-epidemie. De game is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks, waarvan ook een Amerikaanse tv-serie is gemaakt die onlangs aan zijn derde seizoen is begonnen. De game volgt echter niet de gebeurtenissen uit de strips en serie, maar personages die speciaal voor het spel zijn bedacht.

Je wordt tijdens Walking Dead meermaals voor moeilijke keuzes gezet. Zo moet je in het begin al een aantal keer kiezen wie je te hulp schiet in penibele situaties. Dit zorgt ervoor dat je met sommige personages een andere band opbouwt dan andere spelers hebben gedaan, waardoor er later in de game ook weer andere dingen kunnen gebeuren.

Walking Dead is net als andere spellen van Telltale Games een episodisch avontuur. Bij aanschaf van de game krijg je toegang tot het eerste hoofdstuk, dat je in ongeveer twee uur kunt uitspelen. Voor latere afleveringen betaal je €4,49 per stuk. Ben je van plan alle afleveringen te spelen, dan kun je ook €13,99 betalen om tot alle vijf de delen toegang te krijgen zodra ze verschijnen.

Downloaden: Walking Dead: The Game (€4,49, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2012, 18:20
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.