Volledige versie van Steppin nu gratis in de App Store

De volledige versie van de game Steppin is nu gratis in de App Store te vinden. In de game moet je zo snel mogelijk over ijsbergen klimmen, hinkelen op het schoolplein of door vulkaanuitbarstingen springen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

steppinDe volledige versie van Steppin is nu gratis in de App Store te vinden. Steppin is een spelletje waarbij zo snel mogelijk door de verschillende levels probeert te komen. Je gebruikt je vingers alsof het je voeten zijn. Daarbij stap je op een object en sleep je met je vingers over het scherm, alsof je je voortbeweegt. Er zijn 5 levels, die een verschillende moeilijkheidsgraad hebben en steeds andere uitdagingen stellen. Zo moet je springen over ijsbergen in Ice, navigeren door een vulkaanuitbarsting in Vulcano en hinkelen in Hopscotch. Je kunt elk level opnieuw beginnen door de iPhone te schudden.

Steppin bevat een scorebord met beste persoonlijke tijd, speler van de week, speler van de dag en beste speler aller tijden. Het ultieme doel is het behalen van de Steppin Hall of Fame, waarin de beste tijden voor elk level van de beste spelers zijn vermeld. Heb je in alle levels de beste tijden neergezet, dan word je Steppin Champion. Niets houdt je tegen want Steppin is gratis. De Lite-versie is er natuurlijk ook nog.

Ontwikkelaar ustwo brengt ook de hilarische applicatie MouthOff uit.

Downloaden: Steppin (tijdelijk gratis) en Steppin Lite (gratis)
Meer info: ustwo website

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.