Volledige Tales of Monkey Island-serie tijdelijk in prijs gehalveerd

De volledige Tales of Monkey Island-serie voor de iPad is tijdelijk in prijs gehalveerd. In de gamereeks neemt de piraat Guybrush Threepwood het op tegen de spookkapitein LeChuck.

Tales of Monkey IslandDe bekende Tales of Monkey Island-serie van Telltale Games is tijdelijk voor de helft van de prijs verkrijgbaar op de iPad. Reden hiervoor is een winteruitverkoop die Telltale houdt op meerdere platformen. In de gameserie volg je Guybrush Threepwood, een gevatte piraat die het opneemt tegen de beruchte spookkapitein LeChuck.

Tales of Monkey Island is niet als een enkel spel uitgekomen, maar als een serie van meerdere afleveringen. Om het volledige verhaal achter het spel te weten moet je alle vijf de afleveringen achter elkaar hebben gespeeld. Dat zorgt er op zijn beurt wel voor dat het spel een prijzige investering is: normaal gesproken kosten de afleveringen €5,49 per stuk.

Voor de iPhone is vandaag ook Tales of Monkey Island Episode 2 (€3,99) uitgekomen. Ter viering is aflevering 1 voor de iPhone gratis te downloaden.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2011, 17:19
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.