Vogel zoekt worm in Early Bird HD voor iPad (vandaag gratis)

Early Birds HD is een tijdelijk gratis platformspel voor de iPad waarin je een blauw vogeltje in de lucht moet houden door steeds op het beeld te zwiepen. Als je dat nauwkeurig doet, vliegt de blauwe dons vanzelf goed.

Early Bird HD voor de iPadEr is geen enkel ander spel op de iPad waarin zo’n chagrijnige worm zit als in het pas uitgebrachte Early Bird HD. Dat heeft ook een reden. De speler neemt in dit spel namelijk de controle over een blauw vogeltje dat via swipe-bewegingen in de lucht kan worden gehouden en moet landen op de roos, waar de worm zich bevindt. Dat simpele principe met een erg leuke uitwerking is vandaag gratis te downloaden op de iPad.

Zwiep over het beeld en de vogel fladdert in de richting en met de snelheid die jij hem hebt gegeven. Het is de bedoeling dat je binnen een vooraf aangegeven aantal zwiepbewegingen het einde van het level haalt. De eerste missies spring je nog doodleuk van ondergrond naar ondergrond, maar al snel moet je de vogel ook de in de lucht houden terwijl hij allerlei obstakels ontwijkt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan roterende wieken en wanden met stekels.

Early Bird HD is door zijn eenvoudige één-beweging besturing door iedereen te spelen, al worden de latere levels behoorlijk uitdagend. Daarin betekent één keer verkeerd zwiepen al snel een verkeerde vlucht waardoor het erg pittig wordt om het einde van het level te halen. De app is alleen vandaag gratis te downloaden op de iPad.

Downloaden: Early Bird HD (vandaag gratis)

https://www.youtube.com/watch?v=yssc-74lBlc

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2011, 19:59
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.