Veronica Magazine tv-gids nu ook op de iPhone te bekijken

De Veronica Magazine tv-gids is sinds kort ook op de iPhone te bekijken. Deze app toont de televisieprogrammas van 124 zenders voor vandaag, morgen en overmorgen.

veronica magazineDe tv-gids van Veronica Magazine is sinds kort ook op de iPhone te gebruiken. De app bevat de gegevens van 124 zenders, een zoekfunctie, gratis alerts voor je favoriete programma’s, filmrecensies van Veronica Magazine en tips welke tv-programma’s de moeite waard zijn om te kijken volgens de redactie. De app toont wat er vandaag, morgen en overmorgen op televisie komt. Je kunt daarbij je eigen tv-gids samenstellen en overzichten per genre bekijken. Zoek je een bepaald programma, dan is het mogelijk om op trefwoord te zoeken naar bijvoorbeeld ‘witteman’, ‘shownieuws’ of wat je maar wilt.

De app geeft een alert wanneer je favoriete programma begint en er zit een optie in om via Twitter, Facebook of e-mail aan je vrienden te laten weten wat je aan het kijken bent.

veronica gids tvVeronica Magazine werd eerder al gelanceerd als een iPad-applicatie. Daarbij heb je een apart onderdeel voor de tv-gids en een gedeelte met artikelen over entertainment en lifestyle. Het magazine-gedeelte ontbreekt in de iPhone-versie, het gaat alleen om de tv-programma’s. Net als bij TV Gids Pro is gekozen voor een weergave met balkjes, waarbij je kunt zien hoe lang een programma al bezig is. Alleen zijn de balkjes bij Veronica niet blauw, maar rood. De keuze uit tv-gidsen is inmiddels aardig groot: naast VARAgids is er TVgids.nl van de Nederlandse omroepen en voor de iPad is er ook nog de Micro Gids.

Downloaden: Veronica Magazine (gratis)
Tipgever: XIII

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2010, 19:31
Categorieën Amusement, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.