Verkopen iPhone-applicatie eBay goed voor meer dan 400 miljoen

Met de iPhone-applicatie van eBay is al meer dan 400 miljoen uitgegeven. Van simpele boeken tot een Lamborghini van 350 duizend dollar.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

eBay Mobile op de iPhoneeBay heeft al sinds het begin van de App Store de iPhone-applicatie eBay Mobile in de App Store. Met de eBay-applicatie is het mogelijk om aankopen te doen via de online biedingenwebsite eBay. Inmiddels hebben al meer dan 4.6 miljoen iPhone-gebruikers deze applicatie gedownload. CEO John Donahoe van eBay heeft tegen de Financial Times verteld dat er sindsdien al meer dan 400 miljoen dollar via de iPhone-applicatie is uitgegeven.

John geeft aan dat het niet alleen boeken en kleding is wat men via de iPhone gekocht heeft. Een Lamborghini van 350.000 dollar of een boot van 150.000 dollar noemt John als voorbeelden van de duurdere aankopen via de eBay iPhone-applicatie. In de applicatie is de Koop nu-optie het populairst.

John geeft verder aan dat de lijn tussen mobiel en vaste werkstations steeds kleiner wordt. Mede door het succes van de iPhone-applicatie gaat eBay aan het eind van dit jaar een nog geavanceerdere versie uitbrengen van de eBay-applicatie.

Bron: Financial Times

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 11:49
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.