Verkeersdrukte peilen met gratis iPad-app Navigon Traffic4All

Zien hoe druk het op de wegen is, dat kan vanaf nu gratis met de iPad-app Traffic4All. Navigatiefabrikant Navigon voorspelt de drukte voor de komende uren en gebruikers kunnen zelf hun opstoppingen en ongelukken aankaarten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Traffic4All voor iPhone en iPadTer ere van de twintigste verjaardag van Navigon is de gratis applicatie Traffic4All vanaf vandaag op de iPad, iPhone en Android te downloaden. De app laat zien hoe druk het momenteel is op de Europese wegen en doet een voorspelling voor de komende uren. Aan de hand van je eigen locatie krijg je een kaart te zien waarop de wegen gekleurd zijn. Groene wegen zijn goed begaanbaar, oranje staat voor twijfelachtig, rood voor ernstig en bij zwart-wit sta je zeker in de file. Ook kunnen gebruikers wegwerkzaamheden, ongelukken en vertragende evenementen in-app doorgeven en op de kaart zien.


Andere gebruikers kunnen een handmatig ingevoerde opstopping bevestigen, aanpassen of verwijderen. Bevestigde opstoppingen worden automatisch betrouwbaarder geacht.

Traffic4All gebruikt Google Maps om haar informatie op te projecteren. Standaard staat er een reclamebanner in beeld, maar die verdwijnt als je op de fullscreen-knop drukt. De gegevens van de verkeersdrukte komen van INRIX, het bureau dat ook de actuele verkeersinformatie voor Navigon Traffic Live levert. In de navigatiesystemen van Navigon is al rekening gehouden met de drukte op de wegen. Zo is de voor T-Mobile abonnees gratis te downloaden Navigon Select T-Mobile Exclusief Editie onlangs nog voorzien van een Traffic Check-meter.

Downloaden: Traffic4All (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2018, 18:01
Categorie Navigatie
Onderwerp file

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.