Vandaag op iPhoneclub: Handleiding jailbreak iOS 5.1.1 en EK-appoverzicht

Op iPhoneclub kun je vandaag twee artikelen lezen, die ook voor iPad-bezitters interessant zijn. Een handleiding jailbreaken voor iOS 5.1.1 en twee artikelen over EK-apps.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jailbreak-ek-appsOp onze zustersite iPhoneclub zijn vandaag drie artikelen te vinden die ook voor iPad-bezitters interessant zijn. Ten eerste hebben we een uitgebreide handleiding voor het jailbreaken van de iPad (en andere iDevices) met iOS 5.1.1. Dit werd mogelijk dankzij het beschikbaar komen van een nieuwe versie van Absinthe. De uitgebreide handleiding neemt je bij de hand en legt uit waarom je zou willen jailbreaken en hoe je dit kunt doen. Geen zin in jailbreaken? Dan hebben we iets anders voor je: twee uitgebreide artikelen over EK-apps.

In deel 1 kijken we naar EK-apps waarmee je standen en wedstrijden kunt volgen. Zo is EK 2012 – Oranje als universele app ook geoptimaliseerd voor de iPad. OnsOranje HD is verkrijgbaar als aparte iPad-app. De winnaar van de vergelijkende test is uiteraard ook op de iPad te vinden – maar wel in een aparte app. Benieuwd welke van de 15 apps de beste is? Lees dan snel onze test!

Deel 2 van het artikel bespreekt de apps waarmee je pooltjes kunt maken, weddenschappen met vrienden waarin je zelf voorspelt welke uitslag er op de borden komt te staan. Heel wat partijen hebben zich op dit idee gestort en dat leverde een lijst op van 9 apps. Sommige daarvan, zoals Oranjepoule van De Telegraaf, zijn ook op de iPad te gebruiken. De winnaar is nog niet in een iPad-versie te krijgen, maar niets houdt je natuurlijk tegen om een iPhone-app op de iPad te installeren.

Verder lezen (en reageren):

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2012, 10:52
Categorie Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.