Pulp nieuwslezer-app krijgt slimme homepage en iCloud-sync

Pulp voor iPad heeft een update gekregen. De nieuwsapp kan nu synchroniseren via iCloud en heeft een vernieuwde homepage die automatisch de meest interessante berichten toont.

pulp icoonPulp is een nieuwslezer-app voor de iPad, die het midden houdt tussen Flipboard en Reeder. De app wordt gemaakt door Acrylic Software en kreeg een update met twee belangrijke functies: een nieuwe homepage en de mogelijkheid om met iCloud te synchroniseren. Dat laatste is handig voor mensen die zowel de iPad- als Mac-versie van Pulp hebben geïnstalleerd. Het vervangt de eigen sync-methode die Pulp voorheen gebruikte. In Pulp krijg je het nieuws te zien in een krantenstijl, die je zelf kunt aanpassen door de kolommenindeling en het uiterlijk van de pagina te wijzigen.

De nieuwsartikelen zijn afkomstig van de RSS-feeds waarop je je hebt geabonneerd. Je kunt snel bladeren door nieuwskoppen, previews van artikelen en foto’s bekijken. Door zelf categorieën aan te maken kun je helemaal focussen op één type onderwerp, waar je nieuws over wilt lezen, bijvoorbeeld Politiek of Sport. De nieuwe versie 1.5 van Pulp biedt een nieuwe homepage, waarbij de aanwezige nieuwsfeeds van een gebruike worden geanalyseerd om de meest relevante artikelen boven water te krijgen. Die worden getoond op één pagina.

pulp interface

Ook nieuw is ondersteuning door het retinascherm van de derde generate iPad. Wil je de app installeren, dan heb je wel minimaal iOS 5.0 nodig. Dit weekend is de app met extra korting te krijgen vanwege de update.

Downloaden: Pulp (tijdelijk €2,39 – normaal €3,99)
Ook verkrijgbaar: Pulp voor Mac (tijdelijk €3,99 – normaal €7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2012, 21:34
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.