Update VLC Remote binnen een uur goedgekeurd

VLC Remote is een applicatie waarmee je afspelen van video op je iPhone kunt regelen. Een update van de applicatie werd in slechts één uur goedgekeurd.

vlcApple heeft tegenwoordig minder tijd nodig om applicaties te reviewen. Maar soms gaat het wel erg snel: iPhone-ontwikkelaar Rob Jonson van Hobbyist Software zag dat zijn applicatie na een uur al was gereviewd en goedgekeurd. Het ging om een update van VLC Remote, een applicatie waarmee je het afspelen van video op je Mac- of Windows-computer vanaf de iPhone kunt bedienen. Er waren dan ook nauwelijks aanpassingen doorgevoerd: een van de knoppen werkte niet meer door een fout in de code. Om 23:00 uur lokale tijd leverde de Brit zijn update in en toen hij vlak voor middernacht nog even zijn e-mail checkte, lag de goedkeuring van Apple al in de mailbox.

Jonson ziet door deze snellere goedkeuring niet langer er tegenop om een update van zijn applicaties door te voeren. Voorheen duurde het twee weken en ging je je maar concentreren op andere projecten omdat er toch niets viel te doen. Nu kun je als ontwikkelaar meteen doorgaan met uitbreiden van functionaliteit en het oplossen van bugs, omdat je weet dat het meteen wordt afgehandeld. Maar ook al ging het bij VLC Remote erg vlot, dat wil nog niet zeggen dat alle ontwikkelaars dezelfde ervaring hebben. Collega-ontwikkelaar Erica Sadun is echter zeer enthousiast over de ontwikkelingen en verwacht dat de App Store zich straks snel zal vullen met applicaties voor de iPad.

Downloaden: VLC Remote Free (gratis) en VLC Remote (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2010, 8:26
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.