TomTom zoekt medewerker voor iPhone-navigatiesoftware?

TomTom is op zoek naar een deskundige met kennis van Mac OS X en Objective C. Mogelijk heeft dat te maken met navigatiesoftware voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tomtom iphoneTomTom gaat mogelijk toch weer de plannen oppakken om navigatiesoftware voor de iPhone te maken. TomTom had al een werkende oplossing op de plank liggen, zo bevestigde een Franse woordvoerder vorig jaar. Nu is er een vacature verschenen op de website jobserve.us, waarin een iPhone Mac OS-ontwikkelaar met standplaats Amsterdam wordt gezocht. De baan begint in mei/juni en duurt minimaal 6 maanden.

Als het inderdaad om navigatiesoftware voor de iPhone gaat, is TomTom relatief laat: met de komst van iPhone OS 3.0 is navigatiesoftware expliciet toegestaan. Dat werd in maart al bekend. Als TomTom serieuze plannen had met de software, waren ze er wel meteen op gedoken, zou je denken. Van de andere kant zou het best kunnen, dat intern of extern al aan software wordt gewerkt en dat er een extra freelancer met kennis van Mac OS X en Objective C nodig is om de klus op tijd af te maken.

iPhone Mac OS Developer AMSTERDAM

Objective C and MAC OS. Amsterdam based technology company seeks an experienced MAC OS developer for project to develop iPhone applications relating to navigation software. You must be an experienced MAC OS Objective C freelancer available to work in the EU.

Location: Amsterdam, Netherlands Reference: JS/MAC C Agency: GAP Associates Contact: Steve Greenall Salary/Rate: Top Amsterdam Rates Start: May/June 2009 Duration: 6 months initially

Meer info: GPS Review.net, via Electronista

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:15
Categorie Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.