TomTom kondigt TomTom voor de iPhone aan

TomTom heeft vandaag TomTom voor de iPhone aangekondigd. De eerste officiële navigatiesoftware voor de iPhone komt deze zomer beschikbaar, samen met een speciale autohouder.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tomtom iphoneTomTom heeft tijdens WWDC aangekondigd dat er navigatiesoftware voor de iPhone aankomt. Via de App Store kun je deze zomer de navigatiesoftware aanschaffen. Daarnaast gaat TomTom ook een speciale carkit voor de iPhone uitbrengen, waarmee je het toestel goed zichtbaar in de auto kunt bevestigen. De carkit verbetert de GPS-prestaties, geeft de mogelijkheid om handsfree te bellen en je kunt er de iPhone tenslotte ook mee opladen in de auto.


tomtom op iphoneMet de iPhone-carkit van TomTom kun je ook gesproken instructies aan de iPhone geven. De aankondiging werd gedaan door Peter-Frans Pauwels, CTO en mede-oprichter van TomTom. Het is de eerste keer dat officiële navigatiesoftware voor de iPhone wordt aangekondigd.

TomTom voor de iPhone bevat bijna alle functies die we ook van de navigatiesystemen gewend zijn, inclusief IQ Routes en de nieuwste kaarten van Tele Atlas.

TomTom voor de iPhone komt pas beschikbaar nadat iPhone OS 3.0 is gelanceerd (dit is op 17 juni 2009 gepland). Details over prijs en beschikbaarheid zijn nog niet bekendgemaakt.

tomtom screens

Meer info: infopagina en aankondiging TomTom

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 1:34
Categorie
Navigatie
94 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.