TIME Magazine over Steve Jobs verschijnt op iPad

TIME Magazine over Steve Jobs is nu verkrijgbaar. In deze speciale editie komt Steve Jobs op vijf manieren voor het voetlicht, onder andere met unieke foto's en

time-steve-jobsTIME Magazine heeft een speciale uitgave gewijd aan Steve Jobs. Hij is verkrijgbaar via de TIME-app en kost €3,99/$4,99 en bestaat uit vijf onderdelen. Ook staat er een onderdeel in, geschreven door de schrijver van Jobs’ officiële biografie, Walter Isaacson. Het onderdeel ‘American Icon’ gaat over Jobs’ successen en tegenvallers en is geschreven door Isaacson. Het is een opwarmertje voor het boek, dat op 24 oktober in de boekwinkels verschijnt. In ‘Inventor of the Future’ vind je unieke foto’s van Steve Jobs en zijn vele uitvindingen. Ook de eerste generatie Macintosh en de iMac zijn van de partij.

‘Apple’s Greatest Hits And Misses’ last zien welke producten een succes zijn geworden, sinds Steve Jobs in 1997 terugkwam bij Apple. Maar je krijgt ook te zien welke producten mislukt zijn. Wil je weten hoe groot de invloed van Jobs op ons dagelijks leven is geweest, dan moet je ‘Life Inside Steve’s Big Idea’ lezen. Tenslotte is er ook nog ‘In A Private Light’, met zeldzame foto’s van Jobs. Om het blad te lezen moet je de gratis TIME Magazine-app voor de iPad downloaden. Daarna kun je via in-app aankopen deze speciale editie aanschaffen. Maar misschien wil je deze uitgave ook als papieren uitgave hebben om te bewaren. TIME had dit themanummer duidelijk al op de plank liggen.

Downloaden: TIME Magazine (gratis, tijdschriften €3,99)

De genoemde geautoriseerde biografie over Steve Jobs is voor €25 in Nederlandse versie te krijgen en voor €28,99 in Engelse versie. Je kunt via de iBookstore ook digitaal kopen in Engelse of Nederlandse versie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2011, 20:24
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.