Tijdschrift Donald Duck nu op de iPad te lezen

Het tijdschrift Donald Duck is nu op de iPad te lezen. Het grootste weekblad voor kinderen en mannen is via tijdschrift.nl te downloaden. Je betaalt 2,39 euro per nummer en krijgt extra content ten opzichte van de papieren versie.

donald duck ipadHet grootste mannenblad van Nederland is nu op de iPad te lezen. Nederland heeft daarmee een wereldprimeur: voor het eerst kun je de Donald Duck op de iPad lezen. Een aparte app is er niet voor gemaakt; je kunt het weekblad via de al bestaande iPad-app tijdschrift.nl downloaden. Een los nummer kost €2,39 en je krijgt wekelijks minimaal 8 pagina’s extra ten opzichte van de gedrukte versie. Vooral voor expats en andere mensen die langere tijd in het buitenland verblijven is het handig. Zij hoeven niet meer wachten op de post, maar kunnen zelfs op de Noordpool of in hun vakantiehuis in Frankrijk genieten van het blad. Donald Duck bestaat al sinds 1952 en is uitgegroeid tot het grootste jeugdblad, het grootste gezinsblad en het grootste mannenblad. Volgend jaar bestaat het vrolijke weekblad 60 jaar.

De makers van Donald Duck brachten eerder al een Kwaak Wekker voor de iPhone uit. Eigenaar Sanoma heeft voor digitale versies van de tijdschriften die ze verkopen een aparte iPad-app uitgebracht, tijdschrift.nl. Die bevat inmiddels 58 tijdschriften met bekende namen als LINDA., Viva, Libelle, Glamour, Kijk en Esta. De app is in de eerste maand meer dan 40.000 keer gedownload en er zijn al meer dan 10.000 tijdschriften gekocht.

Downloaden: tijdschrift.nl (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2011, 12:52
Categorieën Amusement, Kiosk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.