This Week takenlijst-app aangepast voor iPad

This Week is een app waarmee je taken uit de Herinneringen-app van de iPad makkelijker kunt beheren. Er zijn overzichten per week, maand en dag.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

this-week-ipadThis Week is een handige app om al je herinneringen in een handig overzicht te zien. Je omzeilt daarmee de Herinneringen-app van Apple. Alle taken die je nog moet doen zie je in een duidelijk weekoverzicht, zonder dat je de normale agenda-afspraken te zien krijgt. Deze week kreeg de This Week-app een update, waardoor ‘ie ook geschikt is voor de iPad. Bovendien zijn er drie nieuwe overzichten toegevoegd: een dag-, maand- en lijstweergave. Het mooie is dat daarbij de taken uit de Herinneringen-app worden overgenomen, zodat je niets handmatig hoeft over te typen. Bij het opstarten van de app geef je toestemming om je Herinneringen-data in te lezen.

this-week-zijkantDe app neemt daarna al je taken over, inclusief de gekozen indeling in aparte mappen. Op de iPad krijg je links een kleine kalenderoverzicht te zien. Linksonder zijn de verschillende mappen te zien, waar je op kunt tappen om een lijstweergave te zien. Helaas kun je het lettertype niet aanpassen. Wel kun je nieuwe herinneringen aanmaken, door in de lijstweergave naar beneden te vegen. This Week zal je agenda-app niet vervangen, maar misschien wel je Herinneringen-app. De app legt de nadruk op het zo overzichtelijk mogelijk presenteren van de taken die je nog moet doen. Op elk scherm zien je wat je die week nog moet doen, waarbij de dag van vandaag meteen te herkennen is aan een blauw bolletje. Bij elke taak is een rond cirkeltje aanwezig, die je kan afvinken als de taak klaar is. Minpunt is dat je niet kan tappen op de URL’s die je in notities hebt opgenomen; dat kan in de standaard Herinneringen-app wel.

Downloaden: This Week (€4,49, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2014, 13:07
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.