The Hit: hits voorspellen met iPhone-app van RTL 5-programma

The Hit is de officiële iPhone- en iPad-app bij RTL 5-programma The Hit, waarin de jury op zoek gaat naar talentvolle singer-songwriters.

The Hit iPhone 24 feb 20.30 afleveringSinger-songwriters waren even het domein van de publieke omroep, maar daar brengt RTL 5 vanaf maandag 24 februari om 20.30 uur verandering in. Dan start het programma The Hit, een Idols-achtig programma gefocust op individuele liedjesschrijvers. De iPhone-app die bij het programma hoort is nu al uit en dat heeft een reden. Je kan van tevoren de liedjes van de eerste zes kandidaten beluisteren en stemmen wie door de jury gekozen zal worden voor de volgende ronde.


Om gebruik te maken van de applicatie, moet je een account aanmaken in de app. Dat doe je met je e-mailadres of via een Facebook-koppeling. Daarna kan je de zes fragmenten van de kandidaten beluisteren. De twee die je het best vindt en/ of waarvan je verwacht dat ze doorgaan naar de volgende ronde, kan je claimen. Onderin beeld zie je ook hoe de rest van Nederland stemt. Je kan kan meermaals je stem herzien.

The Hit liedje claimen iPhone

Na de eerste uitzending op maandag 24 februari kan je in de app terecht om de volledige liedjes van de aflevering terug te luisteren. Ook kan je dan de kandidaten van de volgende aflevering al aan de tand voelen. The Hit biedt verder een korte achtergrond over de schrijvers, foto’s en songteksten van de liedjes. Van programmapresentator Dennis Weening ontbreekt elk spoor in de app, maar je kan er in de applicatie niet omheen dat het programma wordt gesponsord door een auto die je kan winnen met het voorspellen van succes.

Downloaden: The Hit (gratis, universeel, iOS 6.0+)

The Hit uitslag voorspelling

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 februari 2014 om 18:15
Categorieën
Amusement, Games
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.