Text Me: nieuwe gratis berichtendienst voor de iPhone

Text Me! is een nieuwe applicatie waarmee je gratis sms- en mms-berichten kunt sturen. De applicatie bevat 4 thema's en honderden smileys maar onderscheidt zich verder niet van WhatsApp, Ping of PushMeTo.

text meHet succes van WhatsApp, PushMeTo, Ping! en soortgelijke gratis berichtendiensten heeft blijkbaar andere ontwikkelaars ertoe aangezet om ook eens iets te proberen. Text Me! is een voorbeeld daarvan. Net als bij Ping! kun je rechtstreeks SMS- en MMS-achtige berichten sturen naar vrienden, zonder dat het een cent kost. Voorwaarde is wel, dat de ontvanger een account bij Text Me! heeft aangemaakt en dat jij de nickname weet. Bij het opstarten maak je zo’n nickname aan, gekoppeld aan je telefoonnummer. Je vult de nickname van een vriend in, typt wat tekst en voegt eventueel een foto of video, een van de 367 smileys of wat andere multimedia toe.

De ontvanger krijgt het bericht meteen op z’n scherm te zien, in de vorm van een push-bericht. Vrienden die geen iPhone hebben kunnen gebruik maken van een webclient. Text Me! biedt in vergelijking met de al bestaande messaging-applicaties niet zoveel extra’s en onderscheidt zich eigenlijk alleen door de mogelijkheid om de interface aan te passen met thema’s. Er zijn vier thema’s beschikbaar.

text me iphone

Downloaden: Text Me! (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2010, 11:15
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.