Texas en Californië in historische kaarten op je iPad

Liefhebbers van geschiedenis kunnen de apps California, Texas en Ohio gratis downloaden. Hiermee heb je historische kaarten op je iPad van steden, zoals ze vroeger waren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

texas houstonDuik je graag in de geschiedenis van steden en regio’s, dan heeft byss mobile iets interessants om op je iPad te installeren. Ze hebben historische kaarten en panorama’s in een serie apps samengebracht. Er zijn meerdere apps, onder andere van Los Angeles, Chicago en Philadelphia, maar die kosten allemaal €0,79 of €1,59 per stuk. De twee apps van Texas en Californië zijn momenteel gratis te downloaden, regio’s waar Nederlanders graag op vakantie gaan.

Ook Ohio is momenteel gratis te downloaden, al zal dat misschien iets minder aanspreken. In elke app vind je een stuk of 10 panorama-tekeningen van bekende steden, zodat je een indruk krijgt hoe ze er vroeger uitzagen. In de versie van Californië zie je bijvoorbeeld Oakland, Los Angeles, San Jose en San Francisco in vroeger tijden. Als betaalde app misschien niet de moeite, maar nu ze gratis zijn aardig om te hebben.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:46
Categorie Reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.