Teken-app Paper 1,5 miljoen keer gedownload

De iPad-app Paper van ontwikkelaar 53 is anderhalf miljoen keer gedownload. Daar heeft de app slechts twee weken over gedaan. Samen tekenden deze downloaders 7 miljoen pagina's vol.

Rolf Timmermans PaperDe iPad-app Paper heeft er maar twee weken over gedaan om anderhalf miljoen keer gedownload te worden. Dit heeft de ontwikkelaar laten weten op zijn blog. Deze anderhalf miljoen downloaders zijn samen verantwoordelijk voor 7 miljoen gemaakte pagina’s. Paper is een iPad-app die je met je vinger snelle schetsen laat maken binnen een slim ontworpen interface.

Paper refereert in zijn blogpost ook nog naar een paar indrukwekkende tekeningen die zijn gemaakt binnen de app. Zo maakte de Nederlandse Rolf Timmermans een tekening van Delft in de app. Sam Spraitt maakte een science fiction-tekening met verrassend veel detail.

1,5 million Paper

Paper maakt gebruik van een aantal handige multitouch bewegingen om je door de app te laten navigeren. Hierdoor is de kans klein dat je per ongeluk een tekening afsluit omdat je over een knop probeert te tekenen. Daar staat tegenover dat Paper slechts een beperkt aantal kleuren heeft en je de lijndikte van je pen niet laat aanpassen.

Downloaden: Paper (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2012, 10:25
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.