Strategiegame Rogue Planet op weg naar de App Store

De Franse gamesontwikkelaar Agharta Studio gaat binnenkort een nieuwe game uitbrengen: Rogue Planet, een rondengebaseerde strategiegame.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

rogue planetDe Franse gamesontwikkelaar Agharta Studio gaat binnenkort de applicatie Rogue Planet voor de iPhone uitbrengen. Eerder bracht Agharta al 1112 uit: een grafisch mooie, handgetekende game waarin een doorsnee burger te maken krijgt met mysterieuze dromen. Deze game is momenteel 75% afgeprijsd naar €1,59. Rogue Planet krijgt een heel andere insteek. Het is een rondengebaseerd gevechtsstrategiespel met 15 missies en 15 extra kaarten.

Je kunt in je eentje of multiplayer spelen. Aanvankelijk werkt dit alleen via je lokale Wi-Fi-netwerk maar later gaat Agharta ook de peer-to-peer-functies in iPhone OS 3.0 gebruiken. De game is op dit moment nog in ontwikkeling. Er zijn nog twee weken nodig om versie 1.0 af te maken, waarbij geluidseffecten in de gevechtsscènes, lokalisatie voor Engelstalige landen en extra animaties aan het einde van een ronde worden toegevoegd.

Touch Arcade had een afspraak op WWDC met de ontwikkelaars en maakte een filmpje. Als alles goed gaat is Rogue Planet volgende maand in de App Store te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:43
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.