Stitch: nu ook presentaties met eigen muziek maken

Na de update heeft Stitch nog meer opties om presentaties te maken. Je kunt bijvoorbeeld nu je eigen muziek onder een slide plaatsen.

StitchEerder bespraken we al het flitsende Stitch, een app waarmee je presentaties kunt maken en delen. Denk hierbij vooral niet aan Powerpoint; in plaats van suffe bulletpoints en slides kunnen gebruikers binnen enkele minuten presentaties “stitchen” met thema’s als Trippy, Epic en Paranormal. Met de nieuwste update kun je voortaan ook je eigen muziek onder de presentaties zetten. Daarnaast is een aantal videothema’s verbeterd, zijn er nieuwe thema’s toegevoegd en is de interface geperfectioneerd.

Om een presentatie te bouwen kies je een thema en een sjabloon. Zonder in-app aankopen heeft Stitch sjablonen voor excuses, harten onder de riem, felicitaties, liefdesverklaringen, verrassingen en bedankjes. Elk sjabloon bestaat uit een aantal slides die je van eigen tekst, kleuren en beeld kunt voorzien. In de appbespreking stelden we al vast dat Stitch vanwege de springerige sjablonen en thema’s vooral geschikt is voor het maken van trailers met een persoonlijke boodschap, en minder voor educatieve of zakelijke doeleinden. Een blanco sjabloon is ook mogelijk, maar er zijn geen blanco thema’s.

Gebruikers die nog meer opties en thema’s verlangen, kunnen €4,49 voor de Pro-versie betalen, of €0,89 per presentatie. Bij de Pro-upgrade verdwijnt ook het, overigens niet storende, watermerk aan het begin van de presentatie.

Downloaden: Stitch (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Stitch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2013, 18:02
Categorie Productiviteit
Onderwerpen presentatie, stitch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.