Steady Cam voorkomt schokkerige foto’s op de iPhone

Steady Cam is een gratis fotoapplicatie waarmee je foto's niet meer wazig zijn. Deze beeldstabilisator zorgt ervoor dat er pas een foto wordt genomen als je je hand voldoende stilhoudt.

steady cam iphoneSteady Cam is een gratis applicatie die sinds kort in de App Store staat. De applicatie heeft een simpele functie: voorkomen dat je wazige foto’s krijgt omdat je je hand niet stil kon houden. Steady Cam levert een beeldstabilisator, die pas een foto neemt als je de iPhone voldoende stilhoudt. Onderaan de foto is te zien wanneer de foto genomen werd, zowel datum en tijdstip. Vanuit de applicatie kun je ook foto’s via e-mail versturen en je foto’s op Twitter plaatsen. Qua functionaliteit is Steady Cam niet uniek. In uitgebreidere fotoapplicaties zoals Power Cam zit bijvoorbeeld ook een Steady Mode, maar Steady Cam is gratis en beter toegesneden op mensen die net die éne functie zoeken: beeldstabilisatie.

Dezelfde ontwikkelaar heeft nog meer gratis foto-applicaties: Auto Cam en Grid Cam bijvoorbeeld. Auto Cam maakt met vertraging een serie foto’s (2 tot 20 stuks) en is daarom erg geschikt voor groepsportretten. Door veel foto’s snel achter elkaar te maken zit er altijd wel eentje bij die gelukt is. Grid Cam zet een rooster op je scherm, zodat je makkelijker de horizon recht kunt zetten.

Downloaden: Steady Cam (gratis)

steady cam

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2010, 22:16
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.