FourSquare 1.7 voor iPhone krijgt compleet nieuwe interface

Foursquare krijgt op de iPhone een compleet nieuwe interface. Daarbij krijg je meer informatie over de incheck-historie van vrienden en je kunt makkelijker contact met vrienden opnemen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

foursquare nieuwEr komt binnenkort een nieuwe versie (1.6) van Foursquare (review) op de iPhone aan. Deze krijgt een compleet nieuwe interface, met nieuwe kleuren, iconen en menu’s. Ook de weergave van bijvoorbeeld de profielpagina is anders: je ziet per persoon op hoeveel plekken deze mayor is geworden en hoeveel badges er zijn verzameld. Ook heb je meer mogelijkheden om iemand vanaf de profielpagina te benaderen via sms-berichten, e-mail, een telefoontje of Twitter en Facebook.

Er zitten ook nieuwe functies in: zo kun je de incheckhistorie van vrienden makkelijker te krijgen via een pulldown-menu, waarbij de lijst wordt ververst. Eigenlijk was de nieuwe versie al bij Apple ingeleverd, maar de ontwikkelaars besloten dit op het laatste moment terug te draaien. De verwachting is dat nieuw Foursquare 1.6 volgende week in de App Store verschijnt, gelijktijdig met SXSW (een belangrijke tech-conferentie). De applicatie is momenteel niet te downloaden.

foursquare

Meer screenshots van de nieuwe interface zijn op Flickr te zien. Eerder was Foursquare al in het nieuws omdat het vrij gemakkelijk bleek om op plekken in te checken, waar je fysiek helemaal niet bent. De oprichter van Foursquare beloofde toen dat er aan een betere scoringsmethode wordt gewerkt.

Downloaden (als de app weer beschikbaar is): Foursquare (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2010, 13:57
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.