SpyLight: verstuur en vertaal morsecode op je iPhone

SpyLight helpt je met het verzenden, ontvangen en vertalen van morse. Wanneer je een bericht in de app invoert verzendt hij dit in morse via je flitser. Seint een ander naar je? Richt de camera op de bron en je krijgt te zien wat het bericht is.

SpyLight - Morse Code FunNooit meer zul je een wild seinend schip op zee zien voorbij varen, zonder te weten wat hij je probeert te vertellen. SpyLight is een app met een drie functies: het verzenden, ontvangen en vertalen van morse. Het grootste voordeel hiervan is dat je totaal geen kennis van de knipperlichttaal hoeft te hebben. Je voert gewoon in wat je wil doorseinen met het toetsenbord, waarna de app het vertaalt naar knippercombinaties die worden verzonden met de flitser van je iPhone.

De app maakt gebruik van een enkel scherm om morse te schrijven, zenden en ontvangen. Wanneer je een bericht in het bovenste tekstvak typt en verzendt, begint je flitser het direct met de flitser door te seinen. Omdat je een flitser gebruikt werkt de app alleen met de iPhone 4. Wil je weten wat een ander naar jou bericht? Richt de camera op het knipperende licht en de app probeert het voor je te vertalen. Dit werkt vooral ‘s nachts goed: probeer je overdag morse te herkennen, dan moet je dichtbij de bron staan.

Downloaden SpyLight (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 19:05
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.