Spy Mouse HD voor de iPad uitgekomen

Het bekende iPhone-spel Spy Mouse van Firemint is vandaag ook voor de iPad en iPad 2 uitgekomen. Spelers moeten een pad door levels heen tekenen, waar vervolgens Agent Squeek overheen kan lopen.

Spy Mouse HDDe bekende iPhone-game Spy Mouse is vandaag ook voor de iPad verschenen. Spy Mouse werd ontwikkeld door Firemint, die eerder nog verantwoordelijk was voor Flight Control en de Real Racing-games. Door een looppad voor de muis op het scherm te tekenen, sluip je door een met katten gevuld huis om zoveel mogelijk kaas te verzamelen. Spy Mouse HD is, net als het iPhone-spel, helemaal naar het Nederlands vertaald.

Spy Mouse HDSpy Mouse bevat 72 levels verspreid over 6 spelwerelden, waarin je door huiskamers moet sluipen en katten moet ontwijken. De katten hebben allemaal een eigen looproute, waardoor je er met de juiste timing voor kan zorgen dat je niet gezien wordt. Heb je een level uitgespeeld, dan krijg je te zien hoe je het anders kunt doen om extra sterren te verdienen: zo moet je bijvoorbeeld katten tegen muren laten botsen, nooit gezien worden en een level uitspelen zonder je vinger van het scherm te halen.

Ontwikkelaar Firemint zou ongeveer twee jaar aan de ontwikkeling van Spy Mouse hebben gespendeerd. De game werd voor het eerst onthuld in februari 2011 voor de iPhone en heette toen nog Agent Squeek. De iPad-versie is een aparte app, wat betekent dat iPhone-spelers het spel nogmaals voor hun iPad moeten aanschaffen, willen ze daar op spelen. De iPad-versie is ook iets duurder van het 79 eurocent kostende iPhone-spel.

Downloaden: Spy Mouse HD (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2011, 9:32
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.