Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Fly Control vliegt naar de iPad

Fly Control, één van de leukere Flight Control-klonen, vliegt naar de iPad. Bestuur strontvliegen en zorg ervoor dat ze niet in botsing met elkaar komen.

Fly ControlFly Control, één van de leukere Flight Control-klonen, vliegt naar de iPad. In plaats van vliegtuigen bestuur je strontvliegen, die met hun voelsprieten mals vlees en sappige aardbeitjes betasten. Door lijntjes te tekenen zorg je ervoor dat de vliegen hun doel bereiken. En jij? Jij moet botsingen tussen verschillende soorten vliegen voorkomen.

Eerder deze maand verscheen een versie voor de iPhone. Nu is de iPad aan de beurt. In het spel zitten drie verschillende soorten dieren: strontvliegen, wespen en vlinders. De omgevingen zijn divers. Er is voedsel te vinden in het bos, in een moeras, in de achtertuin en in een portiek. Kijk uit voor vleesetende planten en voor de elektrische vliegenmepper.


Of je het spel nu alleen speelt of met vrienden: je kunt verschillende items gebruiken om het jezelf makkelijker te maken. Gaat het allemaal iets te snel voor je? Gebruik het slowmotion-item. Zijn er teveel dieren op het scherm? Gebruik een insectenspray of vliegenmepper om weer een beetje overzicht te krijgen.

Fly Control HD ondersteunt OpenFeint. Er zijn vijf verschillende lijsten waar je op de eerste plek kunt belanden. Daarnaast zijn er achttien ontgrendelbare achievements. Hierdoor gaat het spel niet snel vervelen.

Fly Control ziet er komisch uit. De animaties zijn strak, de geluidseffecten zijn grappig en de luchtige achtergrondmuziek geeft Fly Control HD een fijne speelervaring. Het spel is gratis, maar je krijgt wel advertenties te zien. Daarnaast kun je in de shop aankopen doen, zoals een optie om advertenties uit te zetten en nieuwe items.

Downloaden: Fly Control HD (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 augustus 2010 om 13:12
Categorie
Games

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.