SpringBoard-hack voor iPhone 1.1.1 beschikbaar

Een nieuwe doorbraak voor het installeren van third party-applicaties op de iPhone met firmware 1.1.1. Na een jailbreak via de TIFF-exploit kun je het SpringBoard-startscherm van de iPhone voorzien van meerdere pagina's met iconen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

SpringBoard PatchEen algemene jailbreak is nog niet beschikbaar, maar er is wel op een ander punt voortgang. Met de SpringBoard-patch van Drudge kun je zoveel 3rd party-applicaties aan het startscherm toevoegen als je zelf wilt. Je kunt meerdere pagina’s maken: let op de puntjes onderaan de pagina.

Eigenlijk is deze hack vooral interessant wanneer de jailbreak algemeen beschikbaar wordt gesteld. Op dat moment willen gebruikers zo snel mogelijk hun iPhone weer inrichten met allerlei applicaties van derden. Deze patch, die trip1pogostick heet, is te downloaden in de beta repository van Drudge. Om de hack mogelijk te maken moet je een tijdelijke jailbreak uitvoeren door gebruik te maken van de TIFF-exploit via MobileSafari. Je kunt daarvoor vanaf je iPhone of iPod Touch deze link openen.

iPhone Springboard hack 1      <a href="https://www.iculture.nl/iphone/" class="lazy lazy-hidden ic_autolink"><noscript><img srcset=

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 17:11
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.