Splashtop 2 tijdelijk gratis voor iPad verkrijgbaar

De iPad-app Splashtop 2 Remote Desktop is tijdelijk gratis voor de iPad beschikbaar. Met Splashtop 2 kun je een computer op afstand bedienen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Splashtop 2 ipadiPad-app Splashtop 2 Remote Desktop maakt het al een tijdje mogelijk om je computer te bedienen vanaf je iPad. Heb je de app nog niet op je iPad staan, dan is vandaag wellicht een goed moment om hem te downloaden: je kunt hem namelijk tijdelijk gratis uit de App Store plukken. Om Splashtop 2 te gebruiken heb je wel bijbehorende software nodig voor je computer, waarvan eind januari nog een nieuwe versie speciaal voor Windows 8-computer van verscheen.

Splashtop 2 is tijdelijk gratis, maar de app bevat nog steeds een paar in-app aankopen die je kunt maken. Door een Anywhere Access-pakket te kopen voor €1,79 kun je één maand lang je computer met Splashtop bedienen als je buiten de deur bent. Doe je dit niet, dan ben je met de app beperkt tot hetzelfde draadloze netwerk als de betreffende pc.

De ontwikkelaar van Splashtop 2 speelt wel vaker met de prijs van de app. Doorgaans wordt de app aangeboden voor €4,49, maar onlangs daalde de prijs eventjes naar 89 eurocent. Nu kun je hem gratis downloaden. Hoe lang de actie zal gelden is nog niet helemaal duidelijk. Kijk daarom goed of de actie nog geldt voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Splashtop 2 Remote Desktop (gratis, normaal €4,49, iPad, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2013, 14:02
Categorie Zakelijk
Onderwerp splashtop 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.