SpeakerNotes: zakelijke presentaties met je iPad geven

SpeakerNotes is een app voor zakelijke presentaties. Je kunt zelf een presentatie geven, maar anderen kunnen ook op hun eigen iPad meekijken met de presentatie. SpeakerNotes ondersteunt o.a. PowerPoint.

speakernotes ipadOntwikkelaar Sliced-Pi heeft de app SpeakerNotes aangekondigd. Dit is een presentatie-app voor de iPad, waarin je functies vindt die je elders niet zo snel zult aantreffen. Het gaat verder dan het tonen van slides uit een presentatie. Handig is namelijk dat andere gebruikers de gratis Lite-versie van deze app kunnen installeren en daarbij op hun eigen iPad kunnen meekijken naar de presentatie. De presentator zorgt daarbij voor het doorbladeren naar de volgende slide en tegelijk wordt de audio opgenomen, zodat je de hele presentatie later nog eens kunt zien.


Je kunt met SpeakerNotes ook de presentatietijd meten, uitnodigingen voor een meeting sturen en een laserpen gebruiken. SpeakerNotes is volledig geïntegreerd met DropBox, zodat je je presentatie met anderen kunt delen. Mensen die op hun eigen iPad meekijken, kunnen de slide ook ombladeren, om op de achterkant een notitie te maken. Verder is er een simpel tekentool aanwezig om aantekeningen op de slides te maken.

Heb je als bezoeker een vergadering bijgewoond, dan kun je deze later nog eens terugspelen, met slide-overgangen en opgenomen audio. Ben je klaar met de presentatie, dan kun je het eindresultaat inclusief audio-opname weer op Dropbox publiceren. SpeakerNotes ondersteunt alle gangbare formaten, zoals Microsoft PowerPoint, Apple’s Keynote en OpenOffice.

Downloaden: SpeakerNotes (€5,49)
Ook verkrijgbaar: SpeakerNotes Lite (gratis)

speakernotes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 maart 2011 om 22:58
Categorie
Zakelijk
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.