Sociaal netwerk Path brengt iPad-app uit

Het sociale netwerk Path heeft nu ook een iPad-applicatie. Hierdoor kun je berichten in volle resolutie op je iPad bekijken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Path iconHet sociale netwerk Path heeft vanaf vandaag een iPad-app, waardoor je Path voortaan ook in grotere weergave kunt bekijken. De app toont je Path zien op twee manieren: houd je de iPad in portretmodus vast, dan zie je een gebruikelijke tijdlijn. In landschapsmodus verandert dit in een mozaïek gevuld met foto’s, kaarten en albumcovers van geluisterde muziek.

Het mozaïek in Path is gevuld met updates die op die dag zijn verschenen. Het overzicht is daardoor ook niet chronologisch: in plaats daarvan zie je enkel de populairste berichten van die dag. Door te swipen kun je een collage van een vorige dag bekijken.

Het sociale netwerk Path was bij verschijning alleen beschikbaar voor iPhone. Toen was de app vooral toegespitst op foto’s, iets dat in een update veranderde. Later werd er ook een Android-app uitgebracht. Met de iPad-applicatie is het potentiële publiek voor het sociale netwerk weer uitgebreid. Je hebt overigens per se één van de apps nodig om van Path gebruik te maken. Van een webversie die op bijvoorbeeld een computer bekeken kan worden is geen sprake.

Downloaden: Path (gratis)

Path iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 14:37
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp path talk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.