Skyfall Gun Barrel: speel de bekende schietactie van James Bond na

Skyfall Gun Barrel is een app waarmee je een schietactie a la James Bond kunt naspelen. Je moet snel omdraaien en schieten, waarna het bloed langs het scherm druipt.

skyfall appSkyfall? De laatste Bond-film is toch onderhand alweer uit de bioscoop verdwenen? Jazeker, maar de marketingorganisatie achter 007’s Skyfall heeft nog iets te verkopen: de Blu-ray/dvd-versie van de film. Om dit te vieren is er een Skyfall Gun Barrel-app uitgekomen, waarmee je je kunt bewijzen dat je sneller dan Lucky Luke een pistool kunt trekken. Het idee is wat anders dan vergelijkbaar met QuickDraw, waarbij je een duel aangaat met een andere iPhone-gebruiker (ook leuk!). Bij de gun barrel van James Bond gaat het erom dat de 007-agent zich razendsnel omdraait en daarna recht in de camera schiet, waarna het bloed over het scherm druipt. Met deze app kun je zo’n gun barrel-schietpartij nadoen.

Dit alles gebeurt in een James Bond-thema. Je richt de iPhone op het slachtoffer en tapt op de schietknop. Daarna kun je je eigen gun barrel-schietpartij met anderen delen op Facebook of via e-mail. In de app zitten flink wat aansporingen om de dvd of Blu-ray-versie van de film te kijken. Misschien komt de film de Oscar-nacht weer even in de belangstelling: Skyfall is in vijf categorieën genomineerd, waaronder beste originele song en beste cinematografie.

Downloaden: Skyfall Gun Barrel (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2013, 15:45
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.