SKIDATA introduceert iSkiPass: koop een skipas op je iPhone

SKIDATA introduceert de applicatie iSkiPass. Hiermee kun je je skipas op de iPhone kopen, zodat je niet meer bij de kassa hoeft te wachten. iSkiPass werkt dit seizoen in de Zwitserse Alpen en volgend jaar wereldwijd.

iskipassSKIDATA is een bedrijf dat veel mensen wel kennen. Ze leveren niet alleen de toegangspoortjes bij de skilift, maar ook bij fitnesscentra, pretparken en andere plekken waar je door een draaihekje of andere toegangsbeveiliging moet. Vandaag kondigt SKIDATA aan dat ze de applicatie iSkiPass lanceren. Daarmee kun je snel en veilig een skipas via je iPhone kopen. Na de aankoop laad je de gegevens op een RFID-kaart en heb je meteen toegang tot het betreffende skigebied. Het systeem is geschikt voor de Keycard en de Swatch Snowpass van SKIDATA. Je hoeft niet meer in de rij bij de kassa te staan.

Tijdens de eerste fase zal het systeem in de Zwitserse Alpen worden getest, tot het einde van het seizoen. Je kunt er skipassen voor maximaal 3 dagen mee kopen. Je downloadt de applicatie op je iPhone, vult de persoonlijke gegevens in en het aantal skipassen dat je wilt kopen. Dit kost een paar seconden en met het bevestigingsnummer op zak krijg je toegang tot de skiliften. Er zijn webdiensten waarmee je hetzelfde kunt doen, maar mocht je je laptop niet hebben meegenomen op vakantie, dan kun je alsnog makkelijk aan een skipas komen. Tijdens het winterseizoen 2010-2011 zal de oplossing wereldwijd beschikbaar zijn.

Downloaden: iSkiPass (gratis)

iskipass skidata

Via: persbericht SKIDATA per e-mail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2010, 22:00
Categorie Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.