Show-Off #4: iPad-magazine van Antwerpse Mode Academie

Show/Off #4 is het jaarlijkse magazine over afstudeerders van de Antwerpse modeacademie. Het magazine is voor het eerst ook op de iPad te lezen.

show off antwerp fashion academySanoma België heeft een nieuw magazine uitgebracht in de App Store. Show/Off #4 is een jaarlijks magazine over de Antwerpse Mode Academie, waarin de afstudeerders hun collectie laten zien. Voor het eerst is dit magazine ook op de iPad verkrijgbaar voor €2,99 per stuk. De app bevat exclusieve fotoshoots van de collecties die de studenten hebben gemaakt. Er staan portretten in van de afstudeerders, de wel eens kunnen uitgroeien tot bekende ontwerpers. En er zijn schetsen van studenten en interviews met voormalige studenten in het blad te lezen. Het blad wordt internationaal verspreid via een geselecteerd aantal locaties. Vanaf nu hoef je echter niet meer op zoek naar een verkooppunt.

Het tijdschrift is herontworpen voor de iPad, met extra fotomateriaal van de afstudeershow die van 16 tot 18 juni plaatsvond. De kwaliteit van het magazine is hoog. Mocht je geïnteresseerd zijn in de Antwerpse modewereld, dan is dit een magazine wat je zeker moet aanschaffen.

Downloaden: Show/Off #4 (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2011, 12:20
Categorieën Belgische apps, Boeken, Kiosk, Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.