Shift 2 Unleashed voor iPad tijdelijk gratis in App Store verkrijgbaar

Het iPad-racespel Need for Speed Shift 2 Unleashed is tijdelijk gratis voor de iPad verkrijgbaar.

Shift 2 UnleashedApple sluit op vrijdag 21 december de deuren van iTunes Connect, waardoor ontwikkelaars tijdelijk geen wijzigingen voor hun apps kunnen doorvoeren. Om deze reden duiken er nu alvast een hoop kerstkoopjes op in de App Store. Zo is het bekende racespel Shift 2 Unleashed voor de iPad nu tijdelijk gratis voor de iPad verkrijgbaar. In dit Need for Speed-spel race je tegen computergestuurde tegenstanders en concurreer je met vrienden op de ranglijsten van Origin.

Shift 2 Unleashed kwam in augustus 2011 al voor de iPad uit. Dat is te merken: het spel oogt duidelijk een dagje ouder, al helemaal als je de beelden naast die van het onlangs verschenen Need for Speed Most Wanted legt. Het spel belooft twintig races die je met 40 auto’s kunt afronden.

Hoe lang de app afgeprijsd zal zijn is nog niet duidelijk. Wel is het aan te raden om van de aanbiedingsactie gebruik te maken: dit is pas de tweede keer in de levensduur van het spel dat hij gratis verkrijgbaar is. De eerste keer is bijna een jaar geleden, tijdens Apple’s 12 Dagen Cadeaus-actie.

Downloaden: Shift 2 Unleashed (gratis, normaal €4,49, iOS 3.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2012, 17:27
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.