RTLNieuws 365-app uitgebracht op de iPad

RTLNieuws 365 is in de App Store verschenen. De nieuwsapp van RTL bevat uitzendingen van RTL Nieuws en RTL Boulevard, columns van bekende RTL-mensen en nieuws in foto's.

RTLNieuws365Ruim een week geleden schreven we er al over en nu is de app verkrijgbaar: RTLNieuws 365. RTL Nieuws wil je met deze nieuwsapp op de hoogte houden van het laatste nieuws, de achtergronden en het entertainment-nieuws van RTL Boulevard. De app wordt gedurende de hele dag bijgewerkt met het laatste nieuws, aangevuld met opiniestukken van bekende tv-gezichten zoals Frits Wester, Rick Nieman en Erik Mouthaan. RTL heeft stevig reclame gevoerd voor de app via de eigen zenders.

Je kunt via de app de laatste uitzendingen en fragmenten van RTL Nieuws en RTL Boulevard terugkijken. Heb je geen zin om te lezen, dan kun je ook het nieuws in foto’s doorbladeren. Nog steeds geen zin? Dan is er ook een puzzel, een mop en een dier van de dag. Nieuwslezeres Suzanne Bosman levert wekelijks concertverslagen en Sanne Boswinkel heeft een wekelijkse column over gezond eten. Tussen de gezelligheid door kun je de Buienradar, verkeersinformatie en actuele beurskoersen raadplegen. Bij het onderdeel magazine vind je artikelen over lifestyle, gezondheid, mode, beauty, auto’s en uitgaan. Een selectie van het belangrijkste nieuws vind je natuurlijk ook in de app. Bij het opstarten word je al meteen getrakteerd op een schermvullende foto van het belangrijkste laatste nieuwsitem (vandaag is dat: voorlezen door prinses Laurentien). Daarna swipe je naar de pagina’s met nieuws.

Downloaden: RTLNieuws 365 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 0:02
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.