RTL Nieuws voor iPad krijgt update met AirPlay-ondersteuning

De RTL Nieuws-applicatie voor de iPad heeft een update gekregen die ondersteuning voor AirPlay toevoegt, zodat je de video's naar bijvoorbeeld je Apple TV kunt sturen.

AirPlay-ondersteuning in RTL Nieuws-appDe RTL Nieuws-applicatie voor de iPad verscheen vorig jaar november in de App Store, maar heeft sindsdien geen noemenswaardige update meer gekregen. Afgelopen nacht verscheen versie 1.2. Belangrijkste vernieuwing daarin is ondersteuning voor AirPlay, waarmee audio- en videobronnen via Wi-Fi van iOS-apparaten naar AirPlay-apparaten verstuurd kunnen worden. De RTL Nieuws-applicatie ondersteunt de doorgifte van zowel audio als video.

Ook nieuw is de mogelijkheid om met een knop het nieuws te kunnen verversen. Voorheen moest je daarvoor de applicatie afsluiten en opnieuw openen. Daarnaast is de mogelijkheid toegevoegd om artikelen via Facebook te delen. Ondersteuning voor Twitter ontbreekt vooralsnog. Wel zou de snelheid van de applicatie zijn verbeterd en zou het volgens de release notes minder geheugen moeten gebruiken.

RTL Nieuws (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2011, 14:30
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.