Robots voor iPad: naslagwerk over robots tijdelijk gratis

Robots voor iPad is een naslagwerk met allerlei robots, achtergrondinformatie over robots en honderden foto's. Tijdelijk gratis.

robot hondRobots is een app die je zeker even moet downloaden als je van robots houdt. Robots for iPad kostte bij introductie namelijk €4,49, maar is momenteel gratis. De app is een complete encyclopedie voor alles wat met robots te maken heeft. Er zitten 126 robots in, die je uitgebreid kunt gaan ontdekken. Bij elke robot krijg je een overzicht, specificaties, toepassing, leuke weetjes, foto’s en video’s. Er zit ook een minigame in.

De ingenieursorganisatie IEEE Robotics and Automation Society heeft voor sponsoring gezorgd, zodat Robots voor iPad de hele week gratis weggegeven kan worden. Van 6 tot 14 april is het namelijk nationale robotweek in de VS. Maar ook buiten de VS kun je de app gewoon downloaden. Het is leerzaam, leuk om doorheen te bladeren en een naslagwerk om later nog eens in te kijken. En misschien raak je door de app in de interviews met robotica-experts wel geïnspireerd om een loopbaan in de robotica te gaan volgen. Vervolgens kun je dan weer lid worden van de IEEE en zo is de cirkel weer rond.

De robots in de app zijn afkomstig uit 19 landen, zijn in 360 graden-weergave te bekijken en voorzien van interactieve animaties. Ontdek bijvoorbeeld Honda’s mensachtige robot Asimo, of de Curiosity Mars-robot van de NASA. Ook Google’s zelfrijdende auto’s staan erin, plus een hoop speelgoedrobots en klassieke robots die we kennen uit films. Met meer dan 500 foto’s heb je urenlang plezier van deze app.

De app een week lang gratis te downloaden. Maar let bij het installeren wel zelf even op of de prijs nog steeds €0 is, want de korting is tijdelijk.

Downloaden: Robots voor iPad (tijdelijk gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2013, 19:32
Categorie Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.