Relatieplanet op de iPhone: snel een date voor Valentijn regelen?

Relatieplanet heeft een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je de belangrijkste functies van de website ook op de iPhone tot je beschikking hebt. Denk daarbij aan dates zoeken, profiel wijzigen en berichten uitwisselen. Ook foto's uploaden is mogelijk.

relatieplanetDe iPhone-applicatie van Relatieplanet is vanaf vandaag verkrijgbaar in de App Store. De applicatie bevat de belangrijkste functies van de website, zoals profielen zoeken, berichten versturen en je eigen profiel aanpassen. Relatieplanet is de eerste Nederlandstalige datingsite die een iPhone-applicatie uitbrengt. Leden van de datingsite kunnen foto’s vanuit hun iPhone-fotorol uploaden naar hun profiel. Eind december lanceerde Relatieplanet een Java-applicatie voor toestellen van Nokia, Samsung, HTC en dergelijke. Gelijktijdig werd al aangekondigd dat er een iPhone-applicatie aan zou komen.

De Java-versie is duizenden keren gedownload en dat zal met de iPhone-applicatie ongetwijfeld ook gebeuren, want met Valentijnsdag en de lente op komst is het voor heel wat mensen wel weer eens tijd voor een (nieuwe) relatie. “We hebben bewust gekozen voor een aparte iPhone applicatie omdat deze het mobiel daten een stuk aangenamer maakt dan via de webbrowser van de iPhone. De interface is nu namelijk helemaal afgestemd op de grootte van het beeldscherm van de iPhone waardoor je zo min mogelijk hoeft te scrollen”, aldus Tjeerd Korenstra van Relatieplanet.

Volgens informatie op de website schreven zich alleen vandaag al 729 nieuwe leden in, dus keuze genoeg. Een snelle date voor Valentijnsdag moet daarom ook wel te vinden zijn. Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Groep en de applicatie is (net als de Telegraaf-applicatie) gemaakt door Service2Media. Om gebruik te kunnen maken van de applicatie heb je wel een account nodig, dat je gratis kunt aanmaken op de website.

Downloaden: Relatieplanet (gratis)

relatieplanet screens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2010, 23:22
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.