Reclamefolder-app krijgt prikbord en zoomfunctie

De iPad-app Reclamefolder heeft een update gekregen met een prikbordfunctie. Hiermee kun je interessante aanbiedingen uitknippen en je kunt ook aanbiedingen delen met anderen. De app heeft in de laatste update performanceverbeteringen gekregen en er is een zoomfunctie toegevoegd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

reclamefolder prikbordDe app Reclamefolder voor iPhone en iPad heeft dit weekend een update gekregen. Belangrijkste vernieuwing is het toevoegen van een digitaal prikbord, waarop je de interessantste aanbiedingen kunt plakken. Een dergelijke functie was al aanwezig in de app JaFolders, de grootste concurrent van Reclamefolder. Beide apps tonen de folders van bekende winkelketens als Praxis, Blokker, Intersport en Leen Bakker. JaFolders is alleen geschikt voor de iPad, terwijl Reclamefolder ook te gebruiken is op de iPhone. Nieuw in versie 1.1 van Reclamefolder is het eerder genoemde prikbord, waarbij je interessante aanbiedingen kunt uitknippen zodat je ze later nog eens snel kunt nakijken. Ook nieuw is een zoomfunctie en een optie om aanbiedingen te delen met vrienden.

De app heeft een betere performance gekregen en de gebruikerservaring is op een aantal punten verbeterd. Met apps als deze hoef je geen papieren folders meer in de brievenbus te ontvangen, waardoor je het milieu spaart en minder papiertroep in je woonkamer hebt rondslingeren. Bovendien heb je je iPhone of iPad altijd wel bij de hand, dus zelfs als je in de Praxis rondloopt kun je even kijken of de Gamma hetzelfde product toevallig in de aanbieding heeft.

Downloaden: Reclamefolder (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2011, 22:07
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.