Recensiekoning-app Reckon voorzien van forse update

Recensiekoning's iPhone-app Reckon heeft in een update een totaal nieuwe interface gekregen. Ook kun je voortaan pushnotificaties ontvangen.

Reckon Recensiekoning icoonRecensie-app Reckon, de iPhone-applicatie van Recensiekoning, is van een flinke update voorzien. In de compleet vernieuwde app is de interface drastisch onder handen genomen. Ook zijn pushnotificaties aan de app toegevoegd, zodat je van een bericht wordt voorzien bij reacties op een recensie. De essentie van de app is echter hetzelfde gebleven: je laat nog steeds minirecensies achter over zo’n beetje alles dat je kunt bedenken. De app-update maakt deel uit van een grotere make-over: later vandaag zal op Reckon.nu ook een vernieuwde, bijbehorende website verschijnen.

Reckon screenshotMet Reckon geef je een score tussen één en vijf sterren aan wat je maar kunt bedenken. Dit doe je vrij simpel, door een foto te maken van het betreffende onderwerp, een titel in te voeren en met een tap op het scherm een aantal sterren aan te geven. Je kunt ook nog met een beschrijving je cijfer toelichten en je recensie taggen, zodat hij makkelijker terug te vinden is.

In een algemene tijdlijn zie je de laatste recensies die in Reckon zijn achtergelaten. Heb je vrienden die de app gebruiken, dan kun je hen ook volgen en een eigen intiemere tijdlijn bekijken met alleen besprekingen van vrienden. Hierdoor voelt Reckon aan als een variant op Instagram. Het feit dat Reckon iedere foto van een subtiel filter lijkt te voorzien, versterkt dit gevoel alleen maar.

Downloaden: Reckon (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2013, 13:46
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.