Real Racing 3 duikt op in Game Center

Het nog niet uitgebrachte racespelletje Real Racing 3 is nu alvast op Game Center opgedoken. Real Racing 3 zou volgens beloften van de ontwikkelaar in februari verschijnen en biedt diverse nieuwe racetracks.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Real Racing 3iOS-racespel Real Racing 3 zal ergens in februari in de App Store verschijnen, maar een exacte verschijningsdatum is nog niet bekend. Het lijkt er echter op dat de game inmiddels in de laatste ontwikkelfasen is belandt: PocketGamer ontdekte dat EA’s marketing-topman Ben Clarke het spel tussen zijn Game Center-spellen heeft staan. Het profiel geeft ons ook alvast een kijkje naar de prestaties die je in de game kunt halen.

Ontwikkelaars kunnen voordat een spel is ingediend en goedgekeurd bij Apple al Game Center toevoegen, maar hierbij zijn ze beperkt tot het gebruik van enkel een speciale Sandbox-variant. Clarke’s profiel staat in de openbare variant van Game Center vermeldt, wat betekent dat het spel waarschijnlijk klaarstaat in de App Store. Het feit dat Clarke het spel nu al in zijn openbare Game Center-profiel heeft staan, kan er op wijzen dat het niet heel lang zal duren totdat EA het spel in de App Store zal uitbrengen.

Real Racing 3 zal 65 prestaties bevatten, waarvan je sommigen al haalt door alleen een bepaald aantal kilometer per uur te rijden of je auto te verven. De prestatie ‘Obsessor’ biedt een kijkje naar de content die Real Racing 3 zal bevatten: om deze te behalen moet je 40 auto’s in je virtuele bezit hebben, wat er op wijst dat het spel minstens zoveel wagens zal bevatten. Real Racing 2 heeft ‘maar’ 16 auto’s waarin je kunt rondrijden.

Is Real Racing 3 al door Apple goedgekeurd, dan kan EA het spel op ieder moment uitbrengen. Wanneer blijft natuurlijk de vraag: de uitgever kan om marketingredenen er altijd voor kiezen om nog weken te wachten.

EA heeft inmiddels bekendgemaakt dat Real Racing 3 op 28 februari in de App Store zal verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2013, 13:34
Categorie Games
Onderwerp real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.