Rat On A Scooter XL: springen met je scooter

In het iPhone-spel Rat On A Scooter spring je met een rat op een scooter van balk naar balk. Onderweg kun je stukjes kaas oppakken waardoor je punten krijgt. Op die manier probeer je een zo hoog mogelijke score te halen.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

rat on a scooterIn het iPhone-spel Rat On A Scooter XL spring je met een rat op een scooter van balk naar balk. Onderweg kun je stukjes kaas oppakken waardoor je punten krijgt. Op die manier probeer je een zo hoog mogelijke score te halen. Het enige dat je hoeft te doen, is klikken op het scherm om de scooter te laten springen en ervoor te zorgen dat je niet naar beneden valt. Toch kan dit spel zeer verslavend zijn.
Eerder bracht de ontwikkelaar van dit spel Rat On The Run uit, een platformspel waarbij je met dezelfde rat in een huis moet zoeken naar de stukjes kaas.

De game bestaat al sinds december 2009, maar heeft onlangs een update gekregen met een nieuwe gamemode ‘Power Rider’, waarin je alle powerups kunt pakken. Ook is er een nieuwe power-up bijgekomen: een rubberen bal. De performance is ook verbeterd. Op de iPhone 3GS met OS 3.1 heb je niet langer last van framedrops.

Downloaden: Rat On A Scooter XL (€0,79)

Rat on a scooter XL

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2010, 11:29
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.