PowerCam voor iPhone krijgt antitrilfunctie en aanraakmodus

PowerCam voor iPhone krijgt na een update onder andere een antrilfunctie en een aanraakmodus, waarmee de foto pas genomen wordt als je op het scherm tikt.

PowerCam logoPowerCam bestaat al wat langer, maar door de nieuwe update is het toch een foto- en video-app om in de gaten te houden. Nieuwe functies zijn Anti-shake, Touch en Smile Capture-standen die respectievelijk trillen opheffen, foto’s maken door het scherm aan te raken en op het moment wachten dat het onderwerp gaat lachen. Daarnaast zijn ook de collagefuncties uitgebreid en zijn bestaande functies verbeterd, zoals sneller opnamen maken en een verbeterde auto-enhance. Na de update is PowerCam een behoorlijke foto-app waarmee je snel kunt fotograferen, bewerken en je resultaten kunt delen, eventueel in collages verzameld.

PowerCamPowerCam is geen app met een paar mogelijkheden en een stijlvol plat design, zoals bijvoorbeeld Analog en VSCO Cam. De app heeft behoorlijk wat mogelijkheden en is na de laatste update nog uitgebreider geworden. Naast een aangepaste interface zorgt de Anti-shakefunctie voor minder beweging op een foto en kun je instellen dat een foto wordt genomen als de onderwerpen een lach laten zien. In de nieuwe collagemodus voeg je ronde randen toe, pas je de verhouding aan en stel je een omlijsting en een achtergrond in. Je kunt ook grotere collages maken dan voorheen. Met WiFi-kopie stuur je foto’s uit de app naar je webbrowser.

PowerCam was al opgedeeld in vier onderdelen: Bewerken, Collages, Gallerij en Vastleggen. In die laatste stand begin je de app na installatie en kun je meteen van filter wisselen door over het scherm te vegen. Tik je op het effect, dan verschijnt een menuutje waarin je uit behoorlijk veel filters kunt kiezen en ze eventueel als favoriet markeert. De speciale fotografeerstanden zitten verborgen onder het menu boven de ontspanknop dat je naar boven kunt slepen. Hier vind je acht verschillende manieren om te fotograferen, zoals tilt shift, opnamen maken door het scherm aan te raken en de antitrilfunctie. De resultaten kun je delen via Facebook, Twitter, Flickr en Tumblr.

Downloaden: PowerCam (tijdelijk €0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2013, 20:59
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.