Platformspel Meganoid 2 tijdelijk gratis

Meganoid 2, een platformspel in pixelstijl, is tijdelijk gratis te downloaden. Meganoid 2 heeft moeilijke levels, waarbij je meermaals moet proberen.

meganoid 2Meganoid 2 is een platformspel voor mensen die van moeilijk houden. Dit op retrogames geïnspireerde spel laat je rennen en springen door 80 levels, vol obstakels. Je moet dit zo snel mogelijk doen om een trofee voor de snelste tijd te winnen. Daarna ga je terug om de verborgen schatten op te sporen. Meganoid 2 is de opvolger van Meganoid en is tijdelijk gratis te downloaden. Normaal betaal je €1,79.

Het ziet er misschien lief en simpel uit, maar dat is het niet. Je hebt behoorlijk wat skills nodig om het einde van bepaalde levels te halen. Sommige levels zijn in een paar minuten te spelen, maar bij andere moet je meermaals proberen om voldoende punten te halen. Telkens wanneer je een level uitspeelt verdien je een ster en daarnaast zijn er trofeeën voor tijd en voor gevonden schatten te verdienen. De stijl is met opzet zo retro mogelijk gehouden, met 8-bits pixel art, elektronische muziek en geluidseffecten. De game speelt zich af in een avontuurlijke omgeving met doodskoppen, slangen, valkuilen en andere gevaren.

De korting is tijdelijk, dus wacht niet te lang met downloaden. En controleer voordat je op ‘Download’ klikt of de prijs nog steeds €0 is.

Downloaden: Meganoid 2 (tijdelijk gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2013, 19:13
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.