Pinterest voor de iPad kan nu pins versturen buiten de app

De sociale prikbord-app Pinterest is op de iPad voorzien van een trucje om snel te re-pinnen. Je hoeft een foto alleen maar ingedrukt te houden.

De sociale prikbord-app Pinterest heeft een update gekregen op de iPad. Daardoor kan je nu ook pins versturen buiten de applicatie om. Met de nieuwe knop ‘Stuur’ kan je berichten versturen naar je contactenlijst op de iPad. Je verstuurt dan een e-mail met de pin. Als de ander Pinterest heeft, krijgt hij een notificatie binnen de applicatie. Als dat niet het geval is, ontvangt de ander een e-mail met je berichtje en natuurlijk een uitnodiging ook lekker zelf te gaan pinnen.

Je kan het nut van de nieuwste toevoeging wel betwisten. Er was al langere tijd namelijk een deelfunctie per e-mail in de applicatie, die je net als delen naar Facebook, Twitter en bewaren in filmrol ziet staat onder de Deel-knop.

Er wordt aardig aan Pinterest voor de iPad en iPhone gesleuteld de laatste tijd. De grootste update dateert van 15 mei. Die voorzag de app van pushnotificaties waarmee je op de hoogte blijft van re-pins en andere activiteit op je prikborden.

Downloaden: Pinterest (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2013, 10:22
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp pinterest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.